woensdag 16 april 2008

USB sticks als communicatiemiddel


We zijn realistisch, soms blijkt het niet noodzakelijk om multi-disciplinair middelenvrij conceptueel een stukje onderscheidende communicatie neer te zetten. Daarom is er ook www.woestpremiums.nl waar bedrijven en organisaties snel kunnen zoeken in een groot assortiment standaard promotionele artikelen. Met één druk op de knop is de offerte onderweg voor de gewenste hoeveelheid en bedrukking. In de top drie staat de USB stick op een goede eerste plek.

Prima promotioneel artikel, maar natuurlijk slimmer in te zetten dan alleen een aantrekkelijk premium waar een logo op kan. Zo gaat ons portfolio ook op een mooie 1Gb USB-stick. Eenvoudig te actualiseren, te koppelen aan aanvullend internet-informatie en te completeren met beeld en geluid. Een veelzijdig premium waar van alles op gezet kan worden. Wat lastig wordt als je er 500 besteld hebt.

Voor het vullen kwamen recentelijk ook nog een verschrikkelijk handig apparaat tegen, wat nog even niet te vinden is in Nederland. We gaan er snel één proberen te scoren, en eens kijken of we er direct dealer van kunnen worden (zoals we van veel merken reeds dealer zijn). De Nexcopy USB duplicator USB200PC is ideaal voor iedereen die regelmatig USB-sticks ronddeelt, maar niet zit te wachten op eindeloze inlaadsessies. De Nexcopy kan het naar verluidt in seconden, 20 tegelijk. Erg handig dus.

Geen opmerkingen: