vrijdag 6 juni 2008

Kerst is ook communicatie

De zomer moet nog beginnen maar bij Woest kijken we alweer reikhalzend uit naar de winter. Of eigenlijk, om precies te zijn: de kerst. Traditioneel dé periode waarin organisaties en bedrijven een blijk van waardering uiten aan relaties en medewerkers.

Een lekkere fles wijn is natuurlijk altijd welkom. Maar inmiddels zijn er zoveel mogelijkheden dat het zeer zeker de moeite waard is om een wat creatievere oplossing te overwegen. De moderne mens is immers verwend en krijgt graag iets bijzonders.

Voor Woest is kerst vooral ook een nieuw contactmoment. Alles is communicatie, onze lijfspreuk, gaat immers ook op voor kerst- en eindejaarsgeschenken. We ontwikkelen daarom elk jaar weer een aantal nieuwe en innovatieve kerstconcepten, die het kerstpakket promoveren tot mini-campagne. Op die manier bieden we onze opdrachtgevers een mogelijkheid om het kerstbudget beter te laten renderen. Want ook al is een dergelijk geschenk vooral een blijk van waardering, dat neemt niet weg dat het tegelijkertijd ook een effectief communicatiemiddel kan zijn.

Aanstaande vrijdag zal deze brochure op een groot aantal geselecteerde adressen arriveren, uiteraard is het blog sneller! Download hier de pdf (1,69 Mb) met alle manieren om meer communicatie uit de kerst te halen.

Geen opmerkingen: